Verschil in seksuele behoeftes

De link om er in te komen:

https://us02web.zoom.us/j/81304768604?pwd=R2REb09BdzlyeXd2eUdib1FxYUM2UT09

Een van de verschillen tussen man en vrouw en die we in het algemeen al hebben aangenomen als zijnde waar is het verschil in seksuele behoeftes: de man wil meer seks dan de vrouw; de man loopt achter zijn pik aan; de vrouw moet hem daarin tevreden stellen; mannen komen altijd en snel klaar, vrouwen vaak niet; de vrouw houdt meer van knuffelen, de man van neuken enz.
In mijn ervaring klopt deze aanname of opgedrongen beeld niet. Niet alleen bij mij en mijn partners, ook niet bij de velen die ik gedurende 25 jaar begeleiding heb gegeven in relatie, intimiteit en seksualiteit.

Dus, wat kun je ermee als je nog met die overtuigingen zit?
Ga op onderzoek uit en laat de oude patronen los.
Een van de manieren om op onderzoek uit te gaan is te praten met mannen en vrouwen die andere ervaringen hebben dan boven beschreven.
En dat zal zeker in deze zoom meeting plaatsvinden.


Datum

– Donderdag 27 mei

Tijdschema
– 19.50 zoom geopend, instappen en begroeting
– 20.00 begin, met open einde

Tijdsverdeling 

  • Aanvang 5 minuten bewustwording van het lichaam en het gevoel hier en nu
  • Sharing, delen in de kring voor wie wil, alles aangaande het thema
  • Q&A, vraag en antwoord
  • Afsluiting

Deelname
– 5-25 personen
– door aanmelding naar kithu@live.nl

Inhoud/vormgeving

Horen wat er voor een ander speelt of hoe hij/zij met de uitdagingen omgaat – een ervarene of juist iemand die er fris in staat – kan transformerend werken als je er voor open staat. In het leven is er niet iemand die het ‘beter weet’; ook is geven en ontvangen niet van elkaar te scheiden. Je ontvangt alleen wat voor jou belangrijk en van toepassing is.
Als ‘begeleider’ vertel ik mijn verhaal en zorg er tegelijkertijd voor dat de sharing niet louter uit het denken plaatsvindt. Verder zal ik een belangrijke rol spelen in het Q&A gedeelte.

Over mij

30 jaar geleden heb ik besloten om mijn verstand en gevoel en het leven te kunnen onderzoeken en eventueel te volgen. Vanaf toen is dat bekend in mijn omgeving.
2 jaar na deze beslissing kwam Tantra spontaan in mijn leven; voor mij betekent dit een natuurlijke manier van in relatie staan en op een natuurlijke manier met intimiteit en seksualiteit omgaan. Deze manieren van leven waren uiteraard ingebed in de leefwijze waar ik voor koos of in groeide: ook op andere gebieden in mijn leven waren dezelfde patronen te herkennen.
Vanaf toen heb ik 25 jaar begeleiding gegeven in relatie, intimiteit en seksualiteit, aan individuen en in groepsverband.