Reiki behandeling

Gegevens

Duur: een Reiki behandeling duurt ongeveer 1 uur en wordt over de kleding heen gegeven. Met het gesprek duurt het een 1,5 uur.
Locatie: in Lanzarote of in de zomer in NL

Kosten: € 60,- 
Email: zie contact

Informatie

Reiki is een traditionele Japanse geneeskunst welke in de tweede helft van de 20ste eeuw de hele wereld heeft veroverd. Het is een methode om te werken met universele (Rei) levensenergie (Ki).

Bij een Reiki behandeling worden de handen van de beoefenaar op 13 of meer plaatsen op je hoofd en lichaam gedaan gedurende ongeveer 3-5 minuten. Dit gebeurt met kleren aan. Die plaatsen op je lichaam worden warm en ontspannen.

Een Reiki-behandeling geeft ontspanning en ondersteuning, en tijdens of na de behandeling kun je inzichten krijgen. Die inzichten kunnen slaan op een probleem of een situatie waar je je in bevindt, maar ook op een situatie verder weg, in het verleden of in de toekomst, en dat komt omdat een Reiki behandeling je in het NU brengt.

Door de diepe ontspanning krijg je vertrouwen en worden moeilijke dingen minder zwaar. Bepaalde plekken die gespannen aanvoelen of waar pijn aanwezig is, kunnen oplossen.

Met Reiki worden soms wonderen bereikt, ook bij lichamelijke ziekten. Reiki werkt echter volgens de natuurlijke wetten en doet wat er op het moment aan de orde is, niet wat jij en ik zouden willen. Reiki is namelijk levensenergie. We kunnen er alleen voor open staan, niet sturen.

Als je je kunt overgeven aan wat er gebeurt, kan het een weldaad voor je zijn. Ook als er geen genezing plaatsvindt, kunnen de Reiki-behandelingen een steun voor je betekenen in het leren omgaan met een nieuwe situatie, een ziekte of bij een proces van loslaten.