Over mij

IMGP4393

Momenteel zie ik mezelf als genezer, coach, ontdekker en ontwerper. Ik heb alle tijd en kan ingezet worden in organisaties, groepen en individuen. Mijn werkervaring ligt andersom, het meeste met individuen, daarna met groepen en weinig met organisaties. Mijn motto is dat alles vlotter, beter, leuker en gezonder kan. Als ik te weinig knowhow of gereedschap had leerde ik bij en daarnaast heb ik zelf heel veel ontdekt en ontworpen of heeft het leven het mij geleerd. Voor mij blijkt telkens weer dat gezondheid, geluk en overvloed bij het Leven horen.
De grotere studies die ik heb gedaan zijn Geneeskunde, Taiji, Acupunctuur, Orthomanuele geneeskunde systeem Sickesz, Reiki, Tantra. Daarnaast voedingssystemen, kruidenleer, massage, haptonomie, meditatie, geestelijke spirituele stromingen, dans, Alfons Ven geneesmiddelen.
Omdat ik uitvinder/ontdekker ben vind ik voor elk probleem, ziekte of kwaal wel een traject die tot een oplossing kan voeren, zowel voor een persoon, voor een stel, voor een groep als voor een organisatie. Dit traject is altijd gebaseerd op simpele natuurlijke waarheden/wetten want ik zie het leven, de natuur en de eenvoud als bronnen voor gezondheid, geluk en overvloed. De trajecten zijn dan ook simpel, natuurlijk en praktisch van aard.