Over jou

20141006_161950-1_resized

Jij bent iemand met je eigen verleden en verhaal. Jij hebt je eigen geloof, overtuigingen, gevoelens, emoties, karakter, constitutie, blokkades en trauma’s. Ik heb veel biografische verhalen gehoord, mij er in verdiept, en vaak dacht ik ‘hier kan men een film over maken’, zo boeiend zijn vele levens. Ik heb er veel van geleerd en er is een beetje begrip en compassie in mij gegroeid. Ik zie het mooiste in mensen, maar ook hun zwakke plekken en strijd.

Wil je
– Genieten van het leven in al z’n glorie?
– Verwonderd blijven over de verrassingen van elke dag?
– Diep van jezelf houden?
– Jezelf zijn altijd en overal?
– Levendige relaties ervaren?
– Werken met plezier en enthousiasme?
– Je eigen gang gaan, je eigen waarheid vinden in verbondenheid met je omgeving?
– Overgangen in je leven soepel laten verlopen?
– Remmingen, blokkades en trauma’s opruimen?
– Gezond en gelukkig (oud) zijn?
– Je problemen, kwalen en ziekten oplossen?

Je bent van harte welkom! Dit geldt ook voor stellen, groepen en organisaties!