Gezondheid

Gezondheid is een opeenstapeling van factoren

Algemeen

Van kleins af aan was ik bezig met gezondheid omdat dat labiel bij mij was. In die tijd kwam gezondheid van buitenaf: van artsen, kruidenkundigen, acupuncturisten, vitaminen. Tijdens de studie geneeskunde kreeg ik last van spanning, verhielp dat met Taiji (Chinese oefening voor meditatie, ontspanning en zelfverdediging) en werd me bewust van het zelfgeneesvermogen van het lichaam. Daar heb ik me verder in verdiept; met opleidingen en cursussen over alle factoren die van invloed kunnen zijn op de gezondheid en het welzijn van de mens.
In de praktijk gebruik ik het liefst meerdere ingangen tegelijk omdat de ervaring leerde dat deze benadering het effectiefste was. Ook omdat mensen met allerlei kwalen en ziekten bij me kwamen die soms al ‘overal zijn geweest’.

Kwalen die i.h.a. vrij snel en gemakkelijk te verhelpen zijn (1-5 x) :
– Pijnen in rug, nek, hoofd, andere gewrichten en andere plekken in het lichaam die beïnvloed worden door het zenuwstelsel komende vanuit de wervelkolom.
– Orgaanklachten die beïnvloed worden vanuit het autonome zenuwstelsel komende vanuit de wervelkolom zoals hartritmestoornissen, maagpijn, maagzuur, darmklachten.

Kwalen die een langere traject nodig hebben zijn kwalen die al langer bestaan of al anatomische vormen hebben aangenomen.

In de Engelse, Duitse of Spaanse pagina vermeld ik dat ik bijna alle kwalen, pijnen en ziekten heb helpen oplossen en hoe dat kan. Onderstaande film laat een arts horen die dat ook doet. Echter, indien nodig betrek ik nog meer factoren dan hij.

https://www.youtube.com/watch?v=gaY4m00wXpw

Praktisch

Consulten van 0,45-1,5 uur life of op afstand.
Kosten: € 60 – € 70
Life: in de zomer in Nederland, de rest van het jaar op Lanzarote.