De dood bestaat niet

Er is alleen verandering

Interactieve Lezing : De dood bestaat niet, Leef met passie!

Na 5 sterfgevallen van intimi kwam er bij mij bij het 6e sterfgeval in 2006 een radicale omwenteling van het beeld, het begrip en het concept van de dood zoals we die collectief kennen. Sindsdien is de dood voor mij een illusie, ervaar ik sterfgevallen 180 graden anders dan daarvoor en ‘leeft de overledene (in mij) voort’. Het bracht mij in een totaal andere realiteit waar ik meestal niet over kon praten. Ik deelde dat wel met mijn partner, maar het duurde 10 jaar – en enkele sterfgevallen verder – voordat ook zij in die realiteit kwam.
Sinds 2006 zie ik één en al Leven, overvloedig Leven; dat zie ik in alles terug.

Praktisch

In het eerste deel van de lezing probeer ik via geleide meditaties de aanwezigen bij deze realiteit te brengen; niet door middel van het denken dus.
Daarna is er ruimte voor vragen en opmerkingen.
Het tweede deel van de lezing gaat over ‘Leven met passie’ – een gevolg van het gebeuren in 2006 – dat zich later langzaam aan bij mij manifesteerde.
Leven is passie.
Hoe kom je daar? Waarom beleef je het soms of vaak niet? Wat zit er tussen? Wat kun je er aan doen?
Met daarna weer ruimte voor vragen en delen.
Terloops zal aan bod komen de angsten van het ego waar de mensheid steeds verder in verstrikt raakt waardoor men al gestorven is vóór de lichamelijke dood.

Kortom, een lezing om tot realisatie en tot (meer of weer) leven te komen!

Ook één waarin praktische tips kunnen worden gevonden en of doorgegeven!

Achtergrond informatie over mijzelf

Ik kwam met 16 jaar met m’n broer van 14 uit Indonesië naar Nederland. Vanuit een andere cultuur komende bekeek ik al vroeg naar de levensvragen die ieder mens heeft. Ik ben een Wounded Healer: elke periode van donkerte en ziekte bracht mij licht en genezing. Mijn werkzame leven is als arts complementaire geneeswijzen, zowel met lichamelijke als geestelijke ziekten. Ik vond inzicht en zelfredzaamheid belangrijk, daarom begeleidde ik vanaf m’n 25ste groepen in Taiji, meditatie, meridiaanleer, alternatieve geneeswijzen, massage, dans, Reiki en Tantra. Deze onderwerpen hadden mijzelf namelijk veel gebracht. Ik gaf een twintigtal lezingen, de meeste over deze onderwerpen en een aantal met maatschappelijke thema’s waarin liefde een belangrijke rol speelt. Als laatste waren de vele satsangs (ontmoeting in waarheid) en retraites die ik bezocht. Die kwamen tot een einde toen vanaf 2006 de realisaties spontaan en door goed waarnemen tot mij door kwamen.